Voor een goede rijschool in Zwijndrecht zoekt u niet verder

Zoek je een goede rijschool in Zwijndrecht? Dan is jouw zoektocht nu ten einde. Met AIR heb je namelijk de rijschool gevonden die precies weet wat voor jou de beste, en kortste, route is naar jouw rijbewijs.

Direct op weg naar jouw rijbewijs

Bij AIR doen we niet aan lange wachtlijsten. Je kan dus direct beginnen met jouw gratis proefles, waarna we jou een deskundig advies geven over het lespakket dat het best bij jou past. Binnen onze rijschool zijn maar liefst drie gediplomeerde instructeurs actief, die allemaal beschikken over jarenlange ervaring in het vak. Dit biedt ons de ruimte om voor iedere leerling de tijd te nemen en voor hen klaar te staan wanneer dit nodig is. Een persoonlijke aanpak is bij ons vanzelfsprekend.

Comfort onderweg

Essentieel voor goede prestaties op de weg, is natuurlijk de auto waarin je rijdt. Bij ons is dit altijd tot in de puntjes verzorgd, met nieuwe lesauto’s die zeer goed worden onderhouden. Ben jij de volgende die in een Volkswagen Golf 7 door de straten van de Drechtsteden rijdt?

De juiste sfeer om te presteren

We zijn ons bewust van het feit dat het erg belangrijk is dat jij je tijdens de lessen op je gemak voelt. Hoe rustiger jij achter het stuur zit, hoe veiliger je aan het verkeer deelneemt. Wij weten bij onze rijschool in Zwijndrecht een goede sfeer te creëren om in te lessen. Of je nu jong, oud, rustig of juist wat drukker bent, wij kunnen perfect aanvoelen wat jij nodig hebt om met een fijn en vertrouwd gevoel de auto in te stappen.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Ook voor de scherpste prijs-kwaliteitverhouding hoef je niet verder te zoeken. Met ons uitgebreide en voordelige aanbod, hebben wij voor iedereen het juiste lespakket in huis. Je kunt kiezen voor één van onze pakketten, bestaande uit een vast aantal lessen, aangevuld met een examen. Wil jij bijvoorbeeld 30 lessen volgen en dan jouw examen afleggen, is dit bij ons mogelijk voor nog geen €1499,-. Het kan ook zo zijn dat je alleen wilt herkansen of overstapt vanaf een andere rijschool. Ook daarvoor bieden wij passende lespakketten. De spoedpakketten, zoals het 10-daagse spoedpakket, zijn voor degenen die in het hoogst mogelijke tempo klaargestoomd willen worden voor hun examen. We bieden je de mogelijkheid om in termijnen voor deze pakketten te betalen. Hoewel onze pakketten je veel voordeel kunnen opleveren, heb je ook altijd nog de keuze om afzonderlijke lessen te volgen tegen ons normale lestarief.

AIR heeft al veel leerlingen mogen feliciteren met het behalen van hun rijbewijs. Kan jij ook niet meer wachten, maar wil je zeker weten dat wel lest bij een goede rijschool in Zwijndrecht? Neem dan contact met ons op en vindt met ons de weg naar succes.

Proefles aanvragen