Rijschool in Dordrecht

Wil je rijlessen volgen bij een ervaren rijschool in Dordrecht? Dan zit je bij Rijschool Air goed! Bij ons kun je zonder wachtlijst direct in de auto stappen en helpen onze instructeurs in Dordrecht je met het halen van jouw rijbewijs.

Rijlessen van ervaren instructeurs bij onze rijschool in Dordrecht

Onze ervaring, deskundigheid en rijlessen van hoogwaardige kwaliteit maken het mogelijk om jouw rijbewijs zo snel mogelijk te halen in regio Dordrecht. Je kunt gelijk achter het stuur tijdens een gratis proefles, waarna wij je direct voorzien van persoonlijk advies omtrent het lespakket dat het best bij jou past. Binnen onze ervaren rijschool in Dordrecht zijn maar liefst drie gediplomeerde instructeurs actief. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat jouw rijinstructeur op de momenten beschikbaar is die jou goed uitkomen. Daarnaast neemt hij of zij alle tijd die voor jou nodig is om te slagen.

Jouw rijbewijs halen in Dordrecht in de beste lesauto’s

Wij willen ervoor zorgen dat alle omstandigheden optimaal zijn ingericht om jou succesvol op weg te helpen. Daarom rijden wij enkel rond in nieuwe lesauto’s, die te allen tijde goed onderhouden zijn. Zit jij binnenkort ook achter het stuur van een Volkswagen Golf 7? Dat kan wanneer je rijlessen volgt en je rijbewijs gaat halen bij onze ervaren rijschool in Dordrecht.

  • Geen wachtlijsten
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Wilt u rijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Veilig de weg op met onze rijlessen

Onze ervaren rijschool in Dordrecht is van alle markten thuis. Iedereen kan bij ons rekenen op een goede sfeer tijdens het lessen. Of je nu jong, oud, uitbundig of juist wat verlegen bent; wij weten ons te allen tijde te verplaatsen in onze leerlingen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd met vertrouwen de auto instapt. Dit geeft jou een veilig gevoel, zodat je rustig je rijlessen kunt volgen in regio Dordrecht. Dat komt op zijn beurt ook de verkeersveiligheid weer ten goede.

Een aantrekkelijk aanbod voor iedereen

Buiten het feit dat we je graag zo snel mogelijk laten slagen, streven we hierbij altijd de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding na. Dit is de reden dat je bij ons kunt kiezen uit diverse voordelige lespakketten. Denk hierbij aan pakketten met een vaste hoeveelheid lessen, in combinatie met een examen. Een dergelijk pakket met 30 lessen is al beschikbaar voor nog geen € 1499,-. Indien nodig, bieden wij ook herkansings- of overstappakketten aan. Wanneer je er liever wat meer vaart achter zet, is een van de spoedpakketten, zoals het 10-daagse spoedpakket, misschien meer iets voor jou. Natuurlijk kun je ook rijlessen volgen en je rijbewijs halen zonder te kiezen voor een pakket en elke les bij ons in Dordrecht afzonderlijk afrekenen.

Haal je rijbewijs bij onze ervaren rijschool in Dordrecht

Velen gingen jou voor op weg naar hun rijbewijs. Wil jij aansluiten in het rijtje leerlingen dat bij ons slaagden? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 078 842 8345 of een e-mail te sturen naar info@rijschoolair.nl. Ook kun je een gratis proefles voor je autorijbewijs aanvragen. Wij zijn dé ervaren rijschool in Dordrecht die ook voor jou de juiste voordelige pakketten aanbiedt om zo je rijbewijs te halen!