Rijlessen volgen in Dordrecht en jouw rijbewijs in no time halen

Wil je zo snel mogelijk de weg op en wil je rijlessen volgen bij de beste rijschool van Dordrecht en omstreken, waar je zonder wachtlijst direct in de auto kunt stappen op weg naar het halen van jouw rijbewijs? Dan ben je bij Rijschool Air aan het juiste adres!

Wij bieden jou wat jij nodig hebt tijdens je rijlessen in Dordrecht en omstreken

De rijlessen die wij jou bieden zijn van de hoogste kwaliteit. Bovendien maakt onze deskundigheid het jou mogelijk jouw rijbewijs zo snel mogelijk te halen in Dordrecht. Je kunt gelijk achter het stuur tijdens een gratis proefles, waarna wij je direct voorzien van een persoonlijk advies omtrent het lespakket dat het best bij jou past. Binnen onze rijschool zijn maar liefst drie gediplomeerde instructeurs actief met jarenlange ervaring. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat jouw rijinstructeur op de momenten beschikbaar is die jou goed uitkomen. Daarnaast neemt hij of zij alle tijd die voor jou nodig is om te slagen.

Op weg naar het halen van jouw rijbewijs met het beste materiaal in regio Dordrecht

Wij willen ervoor zorgen dat alle omstandigheden optimaal zijn ingericht om jou succesvol op weg te helpen. Daarom rijden wij enkel rond in nieuwe lesauto’s, die te allen tijde goed onderhouden zijn. Zit jij binnenkort ook achter het stuur van een Volkswagen Golf 7? Dat kan wanneer je rijlessen volgt bij ons in Dordrecht.

  • Geen wachtlijsten
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Wilt u rijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Met een goed gevoel de weg op tijdens je rijlessen in Dordrecht en omgeving

Onze rijschool is van alle markten thuis. Iedereen kan bij ons rekenen op een goede sfeer tijdens het lessen. Of je nu jong, oud, uitbundig of juist wat verlegen bent: wij weten ons te allen tijde te verplaatsen in onze leerlingen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd met vertrouwen de auto instapt. Dit geeft jou een veilig gevoel, zodat je rustig je rijlessen kunt volgen in regio Dordrecht. Dat komt op zijn beurt ook de verkeersveiligheid weer ten goede.

Een aantrekkelijk aanbod voor iedereen

Buiten het feit dat we je graag zo snel mogelijk laten slagen, streven we hierbij altijd de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding na. Dit is de reden dat je bij ons kunt kiezen uit diverse voordelige lespakketten. Zo kun je kiezen uit pakketten van een vaste hoeveelheid lessen, in combinatie met een examen. Een dergelijk pakket met 30 lessen is al beschikbaar voor nog geen € 1199,-. Indien nodig bieden wij ook herkansings- of overstap-pakketten aan. Wanneer je er liever wat meer vaart achter zet, is één van de spoedpakketten, zoals het 10-daagse spoedpakket, misschien meer iets voor jou. Natuurlijk kun je ook lessen zonder te kiezen voor een pakket en elke les afzonderlijk afrekenen.

Haal je rijbewijs bij onze rijschool

Velen gingen jou voor op weg naar hun rijbewijs. Wil jij aansluiten in het rijtje leerlingen dat bij ons slaagde? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 078 842 8345, een e-mail te sturen naar info@rijschoolair.nl of op de onderstaande button te klikken en het formulier voor een gratis proefles in te vullen. Wij zijn dé rijschool die ook voor jou de juiste route naar succes weet met voordelige pakketten die je in termijnen kunt betalen. Je rijbewijs halen in regio Dordrecht doe je dan ook bij ons!