Rijschool in Dordrecht

Wil je rijlessen volgen bij een deskundige en ervaren rijschool in Dordrecht? Dan zit je bij Rijschool Air goed! Bij ons kun je direct in de auto stappen en helpen onze instructeurs in Dordrecht je met het halen van jouw rijbewijs. Onze rijschool staat bekend om haar persoonlijke aanpak, waarbij elke leerling individuele aandacht krijgt en lessen op maat ontvangt.

Rijlessen van ervaren instructeurs van onze rijschool

Onze ervaring, deskundigheid en rijlessen van hoogwaardige kwaliteit maken het mogelijk om jouw rijbewijs zo snel mogelijk te halen in regio Dordrecht. We zijn namelijk een rijschool zonder wachtlijsten. Je kunt gelijk achter het stuur tijdens een gratis proefles, waarna wij je direct voorzien van persoonlijk advies omtrent het lespakket dat het best bij jou past. Binnen onze ervaren en deskundige rijschool in Dordrecht zijn maar liefst drie gediplomeerde instructeurs actief. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat jouw rijinstructeur op de momenten beschikbaar is die jou goed uitkomen. Daarnaast neemt hij of zij alle tijd die voor jou nodig is om te slagen.

Jouw rijbewijs halen in de beste lesauto’s

Wij willen ervoor zorgen dat alle omstandigheden optimaal zijn ingericht om jou succesvol op weg te helpen. Daarom rijden wij enkel rond in nieuwe lesauto’s, die te allen tijde goed onderhouden zijn. Zit jij binnenkort ook achter het stuur van een Volkswagen Golf 7? Dat kan wanneer je rijlessen volgt en je rijbewijs gaat halen bij onze deskundige rijschool.

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u rijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Veilig de weg op met onze rijlessen

Onze rijschool in de Drechtsteden is van alle markten thuis. Iedereen kan bij ons rekenen op een goede sfeer tijdens het lessen. Of je nu jong, oud, uitbundig of juist wat verlegen bent; wij weten ons te allen tijde te verplaatsen in onze leerlingen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd met vertrouwen de auto instapt. Dit geeft jou een veilig gevoel, zodat je rustig je rijlessen kunt volgen. Dat komt op zijn beurt ook de verkeersveiligheid weer ten goede.

Een aantrekkelijk aanbod voor iedereen

Buiten het feit dat we je graag zo snel mogelijk laten slagen, streven we hierbij altijd naar de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dit is de reden dat je bij ons kunt kiezen uit diverse voordelige lespakketten. Denk hierbij aan pakketten met een vaste hoeveelheid lessen, in combinatie met een examen. Een dergelijk pakket met 30 lessen is al beschikbaar voor nog geen € 1199,-. Indien nodig, bieden wij ook herkansings- of overstappakketten aan. Wanneer je er liever wat meer vaart achter zet, is een van de spoedpakketten, zoals het 10-daagse spoedpakket, misschien meer iets voor jou. Natuurlijk kun je ook rijlessen volgen en je rijbewijs halen zonder te kiezen voor een pakket en elke les bij ons afzonderlijk afrekenen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het behalen van een motorrijbewijs in regio Dordrecht, bieden wij tevens speciaal samengestelde motorrijbewijspakketten aan, afgestemd op jouw persoonlijke leerbehoeften en tempo.

Haal je rijbewijs bij onze deskundige rijschool

Vele leerlingen hebben bij onze ervaren rijschool hun rijbewijs met succes behaald. Onze aanpak is persoonlijk en afgestemd op jouw leerstijl en tempo, waardoor wij een hoog slaagpercentage hebben. Wil jij aansluiten in het rijtje leerlingen dat bij ons slaagde? Neem dan snel contact met onze deskundige rijschool op door te bellen naar 078 842 8345 of een e-mail te sturen naar info@rijschoolair.nl. Ook kun je een gratis proefles voor je autorijbewijs aanvragen.