Motorrijbewijspakket

Met een motorrijbewijspakket koop je in één keer alles wat je nodig hebt om jouw rijbewijs te halen. Bij deze pakketten van Rijschool Air zit namelijk alles inbegrepen van je rijlessen tot je examen. Ook een lesboek hoort er uiteraard bij. Dus wordt het tijd om je motorrijbewijs te halen, maar wil je hier niet te veel aan uitgeven? Kies dan voor een voordelig motorrijbewijspakket en ontvang uitstekend onderwijs tegen een scherpe prijs.

Een motorrijbewijspakket met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Wat voor motorrijbewijspakket je ook afneemt: je profiteert altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze motorrijbewijspakketten zijn ontworpen om jou de best mogelijke leerervaring te bieden. Je lest bij een ervaren instructeur die er alles aan doet om jou op je gemak te stellen. Persoonlijke aandacht staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Daarnaast maken we enkel gebruik van goed onderhouden motoren. Zo creëren we optimale omstandigheden om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierdoor haal jij op je gemak je motorrijbewijs in Zwijndrecht, Dordrecht of elders in de regio Drechtsteden.

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u motorrijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Haal je rijbewijs tegen een voordelig tarief

Door voor een motorrijbewijspakket te kiezen, kun je tegen een aantrekkelijk tarief je motorrijbewijs halen. Een goedkopere rijschool in regio Dordrecht zul je niet snel vinden! Wil je meer weten over de beschikbare pakketten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit doe je eenvoudig door te bellen naar 078 842 8345 of een e-mail te sturen naar info@rijschoolair.nl.