De rijschool die Papendrecht en omstreken wegwijs maakt

Ben jij er klaar voor om zelf achter het stuur plaats te nemen? En zoek je de rijschool in Papendrecht die jou het best kan begeleiden op weg naar jouw rijbewijs? Kom dan lessen bij AIR, waar je direct aan de slag kan, zonder op een lange wachtlijst geplaatst te worden.

De beste begeleiding

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Maar we willen je natuurlijk wel zo snel mogelijk weg laten rijden met je rijbewijs op zak. Met onze drie gediplomeerde instructeurs, die allen jarenlange ervaring hebben, is dit allemaal mogelijk. Er staat bij ons altijd een instructeur voor je klaar, die de tijd heeft om je te voorzien van de begeleiding die jij nodig hebt. Na een eerste gratis proefles, ontvang je dan ook direct een persoonlijk advies omtrent het kiezen van een lespakket dat het best bij jou past.

Comfortabel op weg

Bij AIR ben je er altijd van verzekerd dat je lessen volgt in een nieuwe lesauto. Goed lesmateriaal is volgens ons een vereiste om goed te kunnen presteren. Daarom rijd je bij onze rijschool door Papendrecht en omstreken in een zeer goed onderhouden Volkswagen Golf 7.

Voel je op je gemak

Wij zorgen ervoor dat alle omstandigheden zodanig zijn ingericht dat jij met vertrouwen de weg op kan. Of je nu jong of oud bent, een prater of juist wat stiller, wij weten precies wat er nodig is om een goede sfeer te creëren waarin jij je op je gemak voelt.

Een voordelig pakket voor iedereen

Ook voor de scherpste prijs-kwaliteitverhouding ben je bij ons aan het juiste adres. AIR biedt verschillende voordelige lespakketten aan. Voor iedere wens hebben we een aansluitend pakket. Om te beginnen kun je kiezen voor één van onze pakketten waarin een vast aantal lessen en een examen zijn opgenomen. Zo kun je bijvoorbeeld 30 keer lessen en een examen afleggen voor nog geen €1199,-. We bieden ook pakketten op maat voor degenen die moeten herkansen of naar onze rijschool willen overstappen. Wil jij jouw rijbewijs in een zo kort mogelijke tijd behalen, dan is een spoedpakket wat voor jou. Denk bijvoorbeeld aan het 10-daagse spoedpakket. Maar je kunt natuurlijk ook afzonderlijke lessen volgen en de keuze voor een pakket achterwege laten.

Wil je zo snel mogelijk met onze rijschool in Papendrecht en omstreken de weg op? Neem dan snel contact met ons op en er is niets meer dat je van jouw rijbewijs kan afhouden.

Proefles aanvragen