Rijbewijspakket

Met een voordelig rijbewijspakket van Rijschool Air uit regio Drechtsteden haal je jouw rijbewijs tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij deze pakketten zit namelijk alles inbegrepen: van een x-aantal lessen tot een eerste examen en een lesboek. Welk pakket het beste aansluit, hangt natuurlijk van jouw wensen af en of je het autorijden snel oppakt of nét wat meer lessen nodig hebt. Na een eerste gratis proefles weten onze instructeurs vaak meteen welk pakket het meest geschikt is.

Vind eenvoudig een rijbewijspakket dat perfect bij je past

Je kunt bij onze goedkope rijschool in Dordrecht ook een rijbewijspakket afnemen wanneer je al lessen hebt gevolgd bij een andere rijschool en over wilt stappen. Hiervoor hebben we speciale overstappakketten. Ook wanneer je snel je rijbewijs wilt halen, zit je bij ons goed. We bieden namelijk ook spoedpakketten aan. Daarnaast zijn er herkanspakketten die je af kunt nemen als het na de eerste poging nog niet is gelukt om je rijbewijs te bemachtigen. Ook deze pakketten zijn voordelig geprijsd. En heb je jouw autorijbewijs al, maar wil je ook je rijbewijs voor de motor halen? Dan zijn er ook voordelige motorrijbewijspakketten.

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u rijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Of vraag een proefles aan en ontdek jouw ideale pakket

Heb je interesse in een rijbewijspakket van Rijschool Air? Bekijk dan de tarieven en ontdek welk pakket het beste bij je past. Twijfel je welk pakket je het best kunt kiezen? Vraag dan een gratis proefles aan. Aan het einde van zo’n les weet de instructeur precies welk pakket je het best kunt nemen. Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze rijschool? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 842 8345 of een e-mail te sturen naar info@rijschoolair.nl.