Dé rijschool van Zwijndrecht en omstreken

Kun je niet wachten tot je eindelijk zelf de weg op mag en ben je op zoek naar de beste rijschool van Zwijndrecht en omstreken om je rijbewijs te halen? Zoek dan niet verder en kom lessen bij Rijschool Air. Bij ons kun je direct een afspraak maken zonder op een ellenlange wachtlijst te komen. Voor je het weet zit je al achter het stuur.

Kies voor kwaliteit en volg je lessen bij onze rijschool in regio Zwijndrecht

De kwaliteit en deskundigheid die je bij ons vindt, zorgen ervoor dat jij jouw rijbewijs binnen no time kunt halen bij onze rijschool in Zwijndrecht. Met maar liefst drie gediplomeerde instructeurs met jarenlange ervaring, ben je verzekerd van een instructeur die de tijd voor je neemt en altijd voor jou klaar staat. Een eerste gratis proefles is bij ons dan ook snel ingepland. Hierna krijg je direct een persoonlijk advies omtrent het lespakket dat het best bij jou zou passen.

Optimaal lesmateriaal voor het halen van je rijbewijs in Zwijndrecht en omstreken

We zijn ervan overtuigd dat voor optimale prestaties, ook optimaal lesmateriaal nodig is. Bij ons rijd je altijd rond in een nieuwe lesauto, die vanzelfsprekend goed onderhouden is. Rijd jij binnenkort ook met onze rijschool door Zwijndrecht en omstreken in een mooie Volkswagen Golf 7, op weg om jouw rijbewijs te halen?

  • Geen wachtlijsten
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Wilt u rijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Met vertrouwen achter het stuur bij dé rijschool van Zwijndrecht

Natuurlijk is iedereen welkom bij onze rijschool in Zwijndrecht om zijn of haar rijbewijs te halen. Maar nog belangrijker: wij zorgen er ook voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Of je nu jong of oud, erg verlegen of juist uitbundig bent: wij weten precies wat er nodig is om te zorgen voor een goede sfeer waarin jij altijd met vertrouwen achter het stuur zit. Dit geeft jou niet alleen een rustig gevoel, maar zorgt er ook voor dat je daardoor op een veiligere manier deelneemt aan het verkeer.

Betaalbare kwaliteit

Bij Rijschool Air leveren we niet alleen kwaliteit, maar we bieden je dit ook nog eens aan tegen de scherpste prijzen. We hebben diverse lespakketten, die jou veel voordeel op kunnen leveren. Hierbij heb je zowel de keuze uit pakketten voor je autorijbewijs als pakketten voor je motorrijbewijs. Om te beginnen, zijn er pakketten beschikbaar die bestaan uit een vast aantal lessen en een examen. Een voorbeeld hiervan is het pakket 30. Met dit pakket kun je voor nog geen € 1099,- maar liefst 30 lessen volgen en vervolgens je examen afleggen. Maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden. Denk hierbij aan herkansings- en overstap-pakketten of aan de spoedpakketten, zoals het 10-daagse spoedpakket. Je kunt bij ons in termijnen betalen en natuurlijk ook gewoon losse lessen volgen, zonder voor een pakket te kiezen.

Ga de uitdaging aan en haal je rijbewijs bij ons

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan en je rijbewijs te halen bij de rijschool die Zwijndrecht en omstreken al aan veel nieuwe weggebruikers geholpen heeft? Neem dan snel contact met ons op, zodat ook jij de kortste weg naar jouw rijbewijs kunt nemen. Bel hiervoor naar 078 842 8345 of stuur een e-mail naar info@rijschoolair.nl. Je kunt ook op de onderstaande button klikken en het formulier voor een gratis proefles invullen.