AIR is dé rijschool van Zwijndrecht en omstreken

Kun je niet wachten tot je eindelijk zelf de weg op mag? En ben je op zoek naar de beste rijschool van Zwijndrecht en omstreken? Zoek dan niet verder en kom lessen bij AIR. Bij ons kun je direct een afspraak maken zonder op een ellenlange wachtlijst te komen en zit je voor je het weet achter het stuur.

Kies voor kwaliteit

De kwaliteit en deskundigheid die je bij ons vindt, zorgen ervoor dat jij jouw rijbewijs binnen no time binnen kunt slepen. Met maar liefst drie gediplomeerde instructeurs met jarenlange ervaring, ben je verzekerd van een instructeur die de tijd voor je neemt en altijd voor jou klaar kan staan. Een eerste gratis proefles is bij ons dan ook snel ingepland. Hierna krijg je direct een persoonlijk advies omtrent het lespakket dat het best bij jou zou passen.

Optimaal lesmateriaal

We zijn ervan overtuigd dat voor optimale prestaties, ook optimaal lesmateriaal nodig is. Bij ons rijd je altijd rond in een nieuwe lesauto, die vanzelfsprekend goed onderhouden is. Rijd jij binnenkort ook met onze rijschool door Zwijndrecht en omstreken in een mooie Volkswagen Golf 7?

Met vertrouwen achter het stuur

Natuurlijk is iedereen welkom bij onze rijschool. Maar nog belangrijker: wij zorgen ervoor dat iedereen zich ook op zijn gemak voelt. Of je nu jong of oud, erg verlegen of juist uitbundig bent, wij weten precies wat er nodig is om te zorgen voor een goede sfeer waarin jij ten alle tijden met vertrouwen achter het stuur zit. Dit geeft jou niet alleen een rustig gevoel, maar zorgt er ook voor dat je daardoor op een veiligere manier deelneemt aan het verkeer.

Betaalbare kwaliteit

Bij AIR leveren we niet alleen kwaliteit, maar we bieden je dit ook nog eens aan tegen de scherpste prijzen. We hebben diverse lespakketten, die jou veel voordeel op kunnen leveren. Om te beginnen, zijn er pakketten beschikbaar die bestaan uit een vast aantal lessen en een examen. Een voorbeeld hiervan is het pakket 30. Met dit pakket kun je voor nog geen €1099,-, 30 lessen volgen en vervolgens je examen afleggen. Maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden. Denk hierbij aan herkansings- en overstap-pakketten of aan de spoedpakketten, zoals het 10-daagse spoedpakket. Je kunt bij ons in termijnen betalen. Je kunt natuurlijk ook gewoon losse lessen volgen, zonder voor een pakket te kiezen.

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan bij de rijschool die Zwijndrecht en omstreken al aan veel nieuwe weggebruikers geholpen heeft? Neem dan snel contact met ons op, zodat ook jij de kortste weg naar jouw rijbewijs kunt nemen.

Proefles aanvragen