Het 10-daagse spoedpakket: jouw rijbewijs binnen handbereik

Wanneer je besluit dat voor jou het moment is aangebroken om je rijbewijs te gaan halen, wil je hem natuurlijk ook wel zo snel mogelijk binnenslepen. Bij AIR weten we voor jou altijd de snelste weg naar succes te vinden. Voor de echte doorzetters bieden wij het 10-daagse spoedpakket aan.

Kies voor meer dan snelheid alleen

In 10 dagen, stomen wij jou klaar voor het rijexamen. Met het pakket in combinatie met onze begeleiding, heb je alles in handen om het examen succesvol af te leggen. Wanneer je bij ons kiest voor het 10-daagse spoedpakket, kies je namelijk niet alleen voor een lespakket waarin 28 lessen en jouw examen zijn inbegrepen. Je kiest ook voor de rijschool die met drie gediplomeerde instructeurs met jarenlange ervaring, garant staat voor de hoogste kwaliteit rijlessen.

Optimale omstandigheden

Wij zijn ons bewust van het feit, dat je alleen optimaal kunt presteren als wij ervoor zorgen dat alle omstandigheden jou hiertoe de gelegenheid toe geven. Alles moet in het teken staan van jouw slagen. Dit geldt dus ook voor het lesmateriaal. Daarom rij je bij ons alleen in nieuwe lesauto’s door de straten van de Drechtsteden. Al onze Volkswagens (Golf 7) zijn gegarandeerd zeer goed onderhouden.

Presteren door vertrouwen

Maar net zo belangrijk als de juiste lesauto, is de juiste sfeer. Bij AIR zorgen we er altijd voor dat jij je op je gemak voelt. Of je nu jong of oud bent, erg perfectionistisch of juist niet: wij weten precies wat jij nodig hebt om met vertrouwen de weg op te gaan. Wanneer jij met een rustig gevoel aan het rijden bent, is dit niet alleen aangenaam voor jou, maar komt dit ook de verkeersveiligheid alleen maar ten goede.

De snelste weg

Het 10-daagse spoedpakket biedt alles wat jij nodig hebt om in een ongekend tempo je rijbewijs te halen. Het pakket is bij ons beschikbaar tegen een tarief van €1600,-. Het lespakket is erg intensief, maar daardoor ook erg effectief. Wil jij in minder dan twee weken jouw rijbewijs in je zak kunnen stoppen en voor het eerst alleen de weg op rijden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Er leiden meerdere wegen naar Rome, maar bij AIR pak jij de snelste!

Proefles aanvragen