Een goedkope rijschool in Dordrecht

Zoek je een goedkope rijschool in regio Dordrecht? Zoek dan niet verder en kies voor Rijschool Air. Bij ons kun je tegen een uiterst aantrekkelijk tarief je rijbewijs halen. Hierbij lever je niet in op kwaliteit, want we werken enkel met ervaren instructeurs en goed onderhouden lesauto’s en -motoren. Een rijschool met een betere prijs-kwaliteitverhouding zul je niet snel vinden!

Haal je rijbewijs bij een goedkope rijschool in Dordrecht die kwaliteit levert

Of je nu in Dordrecht woont of elders in de regio; op onze goedkope rijschool kun je rekenen! We zijn namelijk onder andere actief als:

Tijdens je rijlessen staat persoonlijke aandacht altijd hoog in het vaandel. Het is immers belangrijk dat jij je op je gemak voelt en zo veilig leert auto- of motorrijden. Bovendien zorgen we er altijd voor dat de lesmethode perfect bij je past. Zo creëren we de optimale omstandigheden om jou te helpen je rijbewijs te halen.

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u rijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Informeer naar de pakketten of vraag meteen een proefles aan

Wil jij ook je rijbewijs halen in Dordrecht bij een goedkope rijschool en ben je benieuwd naar de prijzen? Kies dan voor Rijschool Air! Wil je meer weten over onze pakketten of een gratis proefles aanvragen? Bel dan naar 078 842 8345, stuur een e-mail naar info@rijschoolair.nl of neem contact met ons op via het proeflesformulier.