Rijschool in regio Ridderkerk

Rijschool Air is onder andere actief in Ridderkerk. Wil je profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en lessen waar je direct kunt starten? Dan zit je bij ons helemaal goed! Wij helpen je met het behalen van je rijbewijs met een lespakket dat bij jou past. Zo kun je straks veilig en met een goed gevoel de weg op.

Kies het juiste pakket bij onze rijschool in Ridderkerk

Welk pakket het best bij jou past, is afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt. De ervaren en gediplomeerde instructeurs van onze rijschool nabij Ridderkerk adviseren je hier graag over. Ook is het mogelijk om een spoedpakket te kiezen, bestaande uit een 10-daagse cursus met 28 rijlessen en een examen. Wil je overstappen van een andere rijschool naar Rijschool Air in regio Ridderkerk? Ook dan kun je bij ons terecht. We bieden zogeheten herkanspakketten aan waarbij je, afhankelijk van je vooruitgang, vijf of tien lessen krijgt en een examen. Wist je dat je ook voor motorrijlessen bij ons in Ridderkerk terechtkunt? We bieden daar speciale motorrijbewijspakketten aan.

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u rijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Neem contact met ons op of vraag direct een proefles aan

Wil je meer informatie over de verschillende pakketten van onze rijschool in regio Ridderkerk? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en je vragen te stellen. Je bereikt ons door te bellen naar 078 842 8345 of een e-mail te sturen naar info@rijschoolair.nl. Je kunt ook direct een proefles aanvragen door het online formulier in te vullen.