Dé rijschool in Sliedrecht en omstreken

Wordt het tijd om je rijbewijs te halen en zoek je een goede rijschool in Sliedrecht of omgeving? Kies dan voor Rijschool Air. Of je nu jong of oud bent, verlegen of juist uitbundig; tijdens de rijlessen zorgen onze instructeurs ervoor dat je altijd op je gemak bent. Persoonlijke aandacht staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je veilig deelneemt aan het verkeer. Ook dat is tijdens de rijles en daarbuiten immers van belang.

Je rijbewijs halen bij een rijschool met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Je rijbewijs halen wordt een pretje wanneer je kiest voor onze rijschool in regio Sliedrecht. Persoonlijke aandacht en oog voor veiligheid staan bij ons centraal. Daarnaast profiteer je bij onze rijschool ook van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze lessen zijn namelijk van uitstekende kwaliteit dankzij de ervaren instructeurs en goed onderhouden lesauto’s. Daarnaast volg je les je bij ons tegen scherpe prijzen. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende voordelige lespakketten met een aantal rijlessen en een examen inbegrepen. Ook bieden we als rijschool pakketten voor een spoedcursus en overstappakketten. Wil je niet alleen autorijlessen volgen, maar ook motorrijlessen in regio Dordrecht? We zijn ook een motorrijschool in Sliedrecht.

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u rijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Zet de eerste stap naar je rijbewijs

Zoek je een rijschool in regio Sliedrecht om je rijbewijs te halen? Zoek dan niet verder en neem contact op met onze deskundige en ervaren rijschool uit Dordrecht voor een gratis eerste proefles. Na afloop van deze les bespreekt de instructeur met je welk lespakket het best bij je past. Zo weet je zeker dat je het juiste pakket kiest om je rijbewijs te halen. Wil je meer weten of heb je een vraag? Bel dan naar 078 842 8345 of stuur een e-mail naar info@rijschoolair.nl. Bovendien kun je ook vanuit andere plaatsen in Drechtsteden bij onze rijschool terecht.