Motorrijles volgen in Dordrecht

Wil je motorrijles volgen in regio Dordrecht om de eerste stappen te zetten richting je motorrijbewijs? Kies dan voor Rijschool Air. Bij ons les je met twee personen tegelijk bij een ervaren instructeur. Hierbij wordt uiteraard altijd gelet op de veiligheid, maar staat ook persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Zo leer je veilig rijden op een motor op een manier die goed bij je past en haal je zorgeloos je motorrijbewijs bij onze rijschool in Dordrecht.

Volg motorrijles bij een motorrijschool in Dordrecht met goed lesmateriaal

Natuurlijk is het niet alleen belangrijk dat je je tijdens je motorrijles in Dordrecht en omstreken op je gemak voelt en dat de lesmethode om je motorrijbewijs te halen bij je past. Het is ook van belang dat de motor waarop je rijdt bij onze rijschool in regio Dordrecht van goede kwaliteit is en regelmatig van onderhoud wordt voorzien. Daar hoef je je bij Rijschool Air niet druk om te maken. Onze motoren worden met regelmaat onderhouden. Daarnaast maken we enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige motoren.

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u motorrijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Dé motorrijschool in Dordrecht en omstreken

Je kunt bij onze motorrijschool niet alleen motorrijles volgen in Dordrecht, maar je kunt bij ons ook terecht voor je motorrijbewijs wanneer je bijvoorbeeld in Zwijndrecht of in Ridderkerk woont. Onze rijschool is in de hele regio Drechtsteden actief. Zo leer je bovendien je omgeving goed kennen en dat is handig wanneer je straks zelf op pad gaat met je motor nadat je jouw rijbewijs hebt gehaald bij onze rijschool in Dordrecht.

Informeer naar onze lespakketten

Wil je motorrijles volgen om je motorrijbewijs te halen in regio Dordrecht? Kies dan een van de verschillende lespakketten van onze motorrijschool in Dordrecht of vraag eerst een gratis proefles voor je motorrijbewijs aan. Tijdens deze proefles helpen we je graag met het vinden van het geschikte lespakket. Wil je meer informatie? Bel dan naar 078 842 8345, stuur een e-mail naar info@rijschoolair.nl of vul het contactformulier en vraag een proefles aan in. Wij leren je met motorrijles op maat veilig te rijden op een motor bij onze rijschool in Dordrecht.