Proefles voor een motorrijbewijs in Dordrecht

Een proefles volgen en je motorrijbewijs halen doe je bij Rijschool Air in Dordrecht! Wij bieden verschillende lespakketten aan tegen scherpe tarieven. Door middel van een proefles bij ons in regio Dordrecht, ontdek je wat onze lessen inhouden en kun je zelf een geschikt lespakket kiezen om het rijden op een motor onder de knie te krijgen. We bieden daarnaast ook losse lessen aan, zodat je zelf bepaalt hoeveel lessen je afneemt.

Volg een gratis proefles en behaal je motorrijbewijs bij onze rijschool in Dordrecht

Een proefles voor het leren rijden op een motor en het behalen van je motorrijbewijs in Dordrecht, vraag je eenvoudig online aan. Vul je contact- en adresgegevens in in het online formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen. Deze les is volledig gratis en naderhand voorzien we je graag van passend advies en vertellen we je meer over onze motorrijbewijspakketten en prijzen. Doordat je tijdens de proefles in regio Dordrecht een goed beeld krijgt, kun je bepalen of het rijden op een motor ├╝berhaupt iets voor jou is en hoeveel lessen je denkt nodig te hebben om je motorrijbewijs te halen. We denken hierin graag met je mee.

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u motorrijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Vraag jouw proefles direct aan!

Vraag direct een proefles aan bij ons in Dordrecht voor het rijden op een motor of ontdek de mogelijkheden voor het behalen van je motorrijbewijs door contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar 078 842 8345 of stuur een e-mail naar info@rijschoolair.nl. Wil je ook graag een proefles voor je autorijbewijs volgen? Ook dan ben je bij ons van harte welkom!