Proefles volgen voor een autorijbewijs in Dordrecht

Door een proefles te volgen voor een autorijbewijs bij Rijschool Air in Dordrecht, ontdek je zelf hoe onze lessen eruitzien en welk lespakket het best bij jou past. Uiteraard adviseren we je hier ook graag over. Vraag direct een gratis les aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Ontdek de fijne sfeer tijdens een proefles voor je autorijbewijs bij ons in Dordrecht

Bij onze rijschool staat persoonlijke aandacht centraal. Onze ervaren, betrouwbare en gediplomeerde instructeurs zorgen voor een fijne sfeer tijdens het lessen. We zijn ervan overtuigd dat je op deze manier het best op het gewenste niveau komt om je rijbewijs te halen. Dit merk je dan ook direct terug wanneer je bij ons in Dordrecht een proefles volgt voor je autorijbewijs. Daarnaast les je uitsluitend in fijne, goed onderhouden lesauto’s en heb je de keuze uit verschillende lespakketten tegen scherpe tarieven. Zo vind je gegarandeerd het rijbewijspakket dat bij jou past!

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u rijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Vraag jouw proefles aan of neem eerst contact met ons op

Naast een proefles voor behalen van je autorijbewijs, vraag je bij ons in Dordrecht ook een proefles voor een motorrijbewijs aan. Doe dit eenvoudig via het online formulier of neem eerst contact met ons op voor meer informatie. Je bereikt ons door te bellen naar 078 842 8345 of een e-mail te sturen naar info@rijschoolair.nl.