Voor rijlessen in Zwijndrecht en omstreken gaat u naar AIR

Wil jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs halen en direct beginnen met lessen zonder op een lange wachtlijst terecht te komen? En wil jij jouw rijlessen in Zwijndrecht en omstreken volgen, bij een rijschool waar je verzekerd bent van de beste kwaliteit en deskundige instructeurs? Dan is AIR de rijschool voor jou.

Snel aan de slag met beste instructeurs

Bij AIR zit je voor je het weet achter het stuur voor jouw gratis proefles. Wij hebben namelijk de beschikking over maar liefst drie gediplomeerde rijinstructeurs, met jarenlange ervaring in het geven van rijlessen. Hierdoor is er altijd een instructeur beschikbaar op een moment dat het jou het beste uitkomt. Het biedt ons de ruimte om alle tijd te nemen die nodig is om jou zo optimaal mogelijk te laten presteren.

In onze auto’s haal jij het beste uit jezelf

De kwaliteit die wij bieden zie je ook terug in het materiaal dat wij jou ter beschikking stellen. Je kan er bij ons altijd van uit gaan dat je jouw lessen volgt in een nieuwe lesauto, die zeer goed wordt onderhouden. Zo rijd je altijd uiterst comfortabel door de straten van Zwijndrecht en omstreken tijdens rijlessen bij AIR.

Wij sturen aan op de juiste sfeer

Maar dit is niet het enige dat we doen om jou met een goed gevoel de weg op te sturen. Ook de sfeer in de auto moet goed zijn. En op dit vlak zijn we van alle markten thuis. We weten dat iedereen anders is en of je nu jong of oud bent, liever rustig of juist lekker druk: wij weten precies wat jij nodig hebt om je op je gemak te voelen tijdens de lessen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij vol vertrouwen achter het stuur zit.

Een passend pakket voor een passende prijs

Zeker niet onbelangrijk, is het feit dat je bij ons ook kunt rekenen op een zeer scherpe prijs. We bieden veel voordelige pakketten, zoals bijvoorbeeld pakket 30, waarmee je voor nog geen €1800,- niet alleen 30 lessen kunt volgen, maar ook je examen kunt afleggen. Er zijn ook gelijksoortige pakketten met minder of juist meer lessen. Daarnaast bieden we twee herkans- / overstap-pakketten aan. Met de keuze voor een van onze spoedpakketten komt het behalen van je rijbewijs wel heel erg dichtbij en kun je binnen 10 dagen klaar zijn.

We hebben al velen met succes mogen begeleiden bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij de volgende die wij op weg helpen? Neem dan snel contact met ons op, maak een afspraak voor een gratis proefles en begin direct met rijlessen in Zwijndrecht en omstreken. En voor je het weet rijd ook jij weg met jouw rijbewijs op zak.

Proefles aanvragen