Motorrijles volgen in Hendrik-Ido-Ambacht

Motorrijles volgen in Hendrik-Ido-Ambacht doe je bij Rijschool Air! Bij onze rijschool nabij Hendrik-Ido-Ambacht leer je veilig op een motor te rijden en je in het dagelijkse verkeer te bewegen. We bieden verschillende pakketten aan om lessen te volgen. Ook kun je ervoor kiezen om losse lessen af te nemen. De ervaren en gediplomeerde instructeurs van onze rijschool kijken graag met je mee naar het meest passende pakket zodat jij snel op een motor kunt rijden.

Wanneer kun je motorrijles volgen bij ons?

Om je motorrijbewijs te halen, dien je een theorie-examen en twee praktijkexamens af te leggen. Er zijn verschillende rijbewijzen om te behalen: A1, A2 en A. Het soort rijbewijs dat je behaalt bij onze rijschool, bepaalt op welk soort motor je mag rijden. Het is afhankelijk van je leeftijd met welk rijbewijs je kunt starten. Daarnaast spelen ook de hoeveelheid ervaring die je hebt en eventueel eerder behaalde rijbewijzen een rol. De instructeurs van onze rijschool uit Dordrecht vertellen je hier graag meer over en kijken samen met jou naar het meest geschikte motorrijbewijspakket. Zo kun je motorrijles op maat volgen in Hendrik-Ido-Ambacht.

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u motorrijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Schakel onze rijschool in om op een motor te leren rijden

Ben je benieuwd wat onze rijschool in regio Hendrik-Ido-Ambacht voor jou kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor een motorrijles. Bel hiervoor naar 078 842 8345 of stuur een e-mail naar info@rijschoolair.nl. Ook kun je direct een proefles aanvragen. Zo ontdek je wat je kunt verwachten van een motorrijles van onze instructeurs in Hendrik-Ido-Ambacht. We passen onze aanpak aan jouw leerstijl en behoeften aan, zodat je op de meest effectieve en aangename manier leert rijden.