Rijschool om motor te leren rijden in de Drechtsteden

Rijschool Air is dé rijschool die je leert om op een motor te rijden in de Drechtsteden. Onze unieke aanpak garandeert dat je op een professionele en persoonlijke wijze leert motorrijden. Wij begrijpen dat elke leerling uniek is en passen onze lesmethoden aan op jouw individuele behoeften en vaardigheden. Met onze ervaren instructeurs en moderne lesmethoden sta je centraal in het leerproces.

De instructeurs van onze rijschool leren je om veilig motor te rijden

Veiligheid staat voorop bij het volgen van motorrijles in regio Dordrecht. Als rijschool in de Drechtsteden hebben we als doel om je zo snel en efficiënt mogelijk voor te bereiden op het veilig rijden op een motor. De lessen van onze rijschool uit Dordrecht zijn erop gericht je een veilige en zelfverzekerde motorrijder te maken. We leggen de nadruk op het ontwikkelen van een goede rijhouding, bewustwording van verkeerssituaties en het correct toepassen van verkeersregels. Daarnaast biedt onze rijschool zonder wachtlijsten je de mogelijkheid om direct te starten met jouw lessen. Met ons motorrijsbewijspakket zorgen wij ervoor dat je alle aspecten van het motorrijden onder de knie krijgt.

  • Geen wachtlijsten
  • Persoonlijke aandacht
  • Spoedcursus mogelijk

Wilt u motorrijles nemen bij Rijschool AIR?

Vraag je proefles aan of Bel ons op 078 842 8345

Maak kennis met onze instructeurs en vraag een proefles aan

Ben je geïnteresseerd in het rijden op een motor en wil je hulp van onze rijschool in de Drechtsteden? Wacht dan niet langer en vraag een proefles aan. Een proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de instructeurs van onze rijschool, onze lesmethoden, en om te ervaren hoe het is om op een motor te rijden. Wil je liever leren motorrijden in een andere plaats? We zijn ook een motorrijschool in Papendrecht en daarbuiten.